Autobuski prevoz do 82 mesta

Prevoz putnika nije linijski, već se organizuje po potrebi za pojedince ili grupe putnika po principu iznajmljivanja vozila sa vozačem.

Autobuski prevozAutobuski prevoz do 82 mesta je dodatna usluga koju Tea Tours ima u ponudi za sve slučajeve gde minibus prevoz nije dovoljan. Autobuski prevoz se može organizovati, kako u Srbiji tako i za inostranstvo.

Pogodan je za prevoz većih grupa, sportskih ekipa, kulturno-umetničkih društava, turista, za prevoz na proslave i događaje, utakmice, koncerte, u šoping i slično.

Način organizacije autobuskog prevoza

Autobuski prevoz se organizuje po potrebi i u skladu sa minimalnim brojem putnika. Minimalni broj putnika za organizaciju putovanja zavisi od relacije i ostalih faktora, pa je najbolje da nam se u slučaju potrebe za autobuskim prevozom javite i da celu organizaciju putovanja dogovorimo do detalja.

Cena autobuskog prevoza

Cena autobuskog prevoza, ukoliko postoji minimalan broj putnika, se određuje na osnovu broja putnika, relacije, usputnih stanica i slično. Da biste saznali konkretnu cenu za relaciju na kojoj želite da koristite autobuski prevoz, molimo kontaktirajte nas pomoću podataka na kontakt stranici.


USLUGE MINIBUS PREVOZA PUTNIKA
OSTALE USLUGE PREVOZA PUTNIKA
  • Autobuski prevoz do 82 mesta

    Autobuski prevoz do 82 mestaAutobuski prevoz od 22 do 82 mesta. Organizacija putovanja - udobnost i bezbednost.

  • Kombi prevoz putnika

    Kombi prevoz putnika Beograd SrbijaKombi prevoz putnika do 8 mesta. Organizacija kombi prevoza u šoping, do aerodroma i sl.

  • VIP prevoz putnika

    VIP prevoz putnika u Srbiji i inostranstvuVIP prevoz putnika Mercedes vozilima u Beogradu, Srbiji i u inostranstvo. VIP prevoz do aerodroma.