Autobuski prevoz do 82 mesta

Autobuski prevozAutobuski prevoz do 82 mesta je dodatna usluga koju Tea Tours ima u ponudi za sve slučajeve gde minibus prevoz nije dovoljan. Autobuski prevoz se može organizovati, kako u Srbiji tako i za inostranstvo.

Pogodan je za prevoz većih grupa, sportskih ekipa, kulturno-umetničkih društava, turista, za prevoz na proslave i događaje, utakmice, koncerte, u šoping i slično.

Način organizacije autobuskog prevoza

Autobuski prevoz se organizuje po potrebi i u skladu sa minimalnim brojem putnika. Minimalni broj putnika za organizaciju putovanja zavisi od relacije i ostalih faktora, pa je najbolje da nam se u slučaju potrebe za autobuskim prevozom javite i da celu organizaciju putovanja dogovorimo do detalja.

Cena autobuskog prevoza

Cena autobuskog prevoza, ukoliko postoji minimalan broj putnika, se određuje na osnovu broja putnika, relacije, usputnih stanica i slično. Da biste saznali konkretnu cenu za relaciju na kojoj želite da koristite autobuski prevoz, molimo kontaktirajte nas pomoću podataka na kontakt stranici.


USLUGE MINIBUS PREVOZA PUTNIKA
OSTALE USLUGE PREVOZA PUTNIKA
  • Autobuski prevoz do 82 mesta

    Autobuski prevoz do 82 mestaAutobuski prevoz od 22 do 82 mesta. Organizacija putovanja - udobnost i bezbednost.

  • Kombi prevoz putnika

    Kombi prevoz putnika Beograd SrbijaKombi prevoz putnika do 8 mesta. Organizacija kombi prevoza u šoping, do aerodroma i sl.

  • VIP prevoz putnika

    VIP prevoz putnika u Srbiji i inostranstvuVIP prevoz putnika Mercedes vozilima u Beogradu, Srbiji i u inostranstvo. VIP prevoz do aerodroma.