Minibus prevoz do aerodroma

Prevoz putnika nije linijski, već se organizuje po potrebi za pojedince ili grupe putnika po principu iznajmljivanja vozila sa vozačem.

Minibus prevoz do aerodromaMinibus prevoz putnika Tea Tours vas vozi do i sa aerodroma Nikola Tesla u Beogradu sa i do bilo koje adrese u Srbiji. Minibus prevoz do aerodroma nije linijski već se organizuje po potrebi. Ukoliko želite da uštedite vreme i novac, a da sa porodicom ili prijateljima brzo i sigurno minibusom u grupi do 20 putnika stignete do svoje adrese ili do aerodroma u Beogradu, kontaktirajte nas pomoću podataka na kontakt za minibus prevoz stranici.

Doček putnika na aerodromu

Nakon dogovora o organizaciji minibus prevoza sa ili do aerodorma, vozač Tea Tours minibus prevoza će vas čekati ispred terminala na dogovorenom mestu. U slučaju potrebe vozač minibusa može putnike dočekati i u holu aerodroma sa natpisom vođe grupe radi lakšeg raspoznavanja i dalje organizacije.

U slučaju kašnjenja leta ili drugih vanrednih razloga, minibus vozilo će biti tu za vas. Ukoliko dođe do odlaganja leta ili nekih  nepredviđenih otkazivanja, molimo vas da nas obavestite po saznanju da je do nepredviđenih okolnosti došlo. 

Ukrcavanje putnika i prtljaga

Nakon dočeka putnika na aerodromu vozač Tea Tours minibus prevoza u slučaju potrebe može pomoći oko ukrcavanja prtljaga i pravilnog raspoređivanja radi udobnijeg putovanja. Ako postoji potreba za dodatnim prtljažnim prostorom molimo da to navedete u toku dogovora kako bi se pravovremeno organizovao i dodatni smeštaj za prtljag u minibus vozilu.

Prevoz putnika minibusom

Minibus vozači Tea Tours-a su iskusni, profesionalni i ljubazni, pa minibus prevoz Tea Tours može garantovati udobno, bezbedno i brzo putovanje do i sa aerodroma Nikola Tesla u Beogradu.

Cena minibus prevoza do aerodroma

Cena minibus prevoza do i sa aerodroma zavisi od nekoliko faktora, a najvažniji su:

- Udaljenost željene destinacije do aerodroma i obrnuto

- Broj putnika i posebni zahtevi

- Da li se minibus prevoz vrši na jednu ili više adresa

- Da li postoji potreba za povratnom vožnjom i sl.

Ukoliko želite da saznate konkretnu cenu minibus prevoza u vašem slučaju, molimo pozovite nas ili nam pošaljite poruku koristeći podatke na kontakt stranici. Okvirne cene možete pogledati na stranici cena minibus prevoza.


USLUGE MINIBUS PREVOZA PUTNIKA
OSTALE USLUGE PREVOZA PUTNIKA
  • Autobuski prevoz do 82 mesta

    Autobuski prevoz do 82 mestaAutobuski prevoz od 22 do 82 mesta. Organizacija putovanja - udobnost i bezbednost.

  • Kombi prevoz putnika

    Kombi prevoz putnika Beograd SrbijaKombi prevoz putnika do 8 mesta. Organizacija kombi prevoza u šoping, do aerodroma i sl.

  • VIP prevoz putnika

    VIP prevoz putnika u Srbiji i inostranstvuVIP prevoz putnika Mercedes vozilima u Beogradu, Srbiji i u inostranstvo. VIP prevoz do aerodroma.