Minibus prevoz - obilazak Beograda

Prevoz putnika nije linijski, već se organizuje po potrebi za pojedince ili grupe putnika po principu iznajmljivanja vozila sa vozačem.

Minibus prevoz u obilazak BeogradaMinibus prevoz u obilazak Beograda je usluga koju Tea Tours nudi svim zainteresovanim grupama putnika. Obilazak Beograda možete organizovati sami u skladu sa željenim mestima u Beogradu koje biste voleli da obiđete ili Tea Tours može organizaciju obilaska osmisliti i predstaviti vam plan. Posebno želimo da istaknemo mogućnost dogovora sa hotelima i drugim smeštajima o organizovanim obilascima Beograda za turiste koji u njima borave.

Minibus prevoz turista u obilazak Beograda

Minibus prevoz Tea Tours može, u skladu sa dogovorom, organizovati stalne ili povremene vožnje u obilazak najpoznatijih delova Beograda. Dogovor se može postići sa hotelima, motelima, hostelima ili organizovanim grupama turista. Obilazak takođe može biti organizovan po satu ili kao iznajmljivanje minibus vozila sa vozačem na dan ili pola dana.

Cena minibus prevoza za obilazak Beograda

Minibus prevoz u obilazak BeogradaCena minibus prevoza za obilazak Beograda zavisi od organizacije i plana obilaska, vremenskog trajanja korišćenja minibus vozila, kao i od toga da li je obilazak ugovoren sa hotelom, motelom ili drugim smeštajima za turiste ili se organizuje na nivou određene grupe neposredno pred početak obilaska.

Cena se kao i za ostale usluge minibus prevoza može računati po satu, kao poludnevno ili celodnevno iznajmljivanje minibus vozila sa vozačem. Za ugovorene obilaske sa hotelima i drugim smeštajima, cena se određuje po dogovoru za određeni period ili u zavisnosti od učestalosti angažovanja minibus vozila za obilazak Beograda.


USLUGE MINIBUS PREVOZA PUTNIKA
OSTALE USLUGE PREVOZA PUTNIKA
  • Autobuski prevoz do 82 mesta

    Autobuski prevoz do 82 mestaAutobuski prevoz od 22 do 82 mesta. Organizacija putovanja - udobnost i bezbednost.

  • Kombi prevoz putnika

    Kombi prevoz putnika Beograd SrbijaKombi prevoz putnika do 8 mesta. Organizacija kombi prevoza u šoping, do aerodroma i sl.

  • VIP prevoz putnika

    VIP prevoz putnika u Srbiji i inostranstvuVIP prevoz putnika Mercedes vozilima u Beogradu, Srbiji i u inostranstvo. VIP prevoz do aerodroma.