Minibus prevoz penzionera

Prevoz putnika nije linijski, već se organizuje po potrebi za pojedince ili grupe putnika po principu iznajmljivanja vozila sa vozačem.

Minibus prevoz penzionera je usluga koja se može koristiti na više načina i od strane, kako fizičkih, tako i pravnih lica. Minibus prevoz penzionera se može organizovati kao prevoz grupa penzionera na kraće izlete i okupljanja ili kao usluga prevoza koja se organizuje na nivou nekog od penzionerskih udruženja ili domova za stara lica.

Minibus prevoz grupa penzionera na izlete

Minibus prevoz penzionera na izlete i okupljanja se uglavnom organizuje na teritoriji Beograda i predstavlja razne obilaske ili kao prevoz do poznatih šetališta i parkova. Naravno, prevoz penzionera može biti i drugačije organizovan, kako u pogledu destinacije, tako i u pogledu vremenskog trajanja.

Minibus prevoz penzionera članova udruženja

Udruženja penzionera često za svoje članove organizuju razna druženja, obeležavanja važnih datuma, kao i odmore u banjama i planinskim odmaralištima. Minibus prevoz za penzionere može biti veoma udoban način transporta, kako zbog manjeg broja putnika i cene, tako i zbog fleksibilnosti u smislu pravljenja pauza i slično.

Minibus prevoz putnika za penzionerska udruženja se može ugovoriti sa predstavnicima udruženja i u skladu sa zahtevima i mogućnostima.

Minibus prevoz penzionera za domove za stare

Minibus prevoz penzionera smeštenih u domove za stare, imajući u vidu kapacitete u većini domova, može biti i najefikasniji i najjeftiniji način transporta. Prevoz na lekarske preglede, organizovane izlete ili obilaske minibusom može biti veoma dobar izbor.

Cena minibus prevoza penzionera

Kao i kod svih ostalih usluga minibus prevoza, cena zavisi od mnoštva faktora, pa je najbolje informaciju dobiti u momentu kada je potrebna. Za sva pitanja oko cene minibus prevoza za penzionere, možete nas kontaktirati pomoću podataka ili popunjavajući formular za upit na stranici kontakt za minibus prevoz.


USLUGE MINIBUS PREVOZA PUTNIKA
OSTALE USLUGE PREVOZA PUTNIKA
  • Autobuski prevoz do 82 mesta

    Autobuski prevoz do 82 mestaAutobuski prevoz od 22 do 82 mesta. Organizacija putovanja - udobnost i bezbednost.

  • Kombi prevoz putnika

    Kombi prevoz putnika Beograd SrbijaKombi prevoz putnika do 8 mesta. Organizacija kombi prevoza u šoping, do aerodroma i sl.

  • VIP prevoz putnika

    VIP prevoz putnika u Srbiji i inostranstvuVIP prevoz putnika Mercedes vozilima u Beogradu, Srbiji i u inostranstvo. VIP prevoz do aerodroma.