Minibus prevoz radnika

Prevoz putnika nije linijski, već se organizuje po potrebi za pojedince ili grupe putnika po principu iznajmljivanja vozila sa vozačem.

Minibus prevoz berača voćaMinibus prevoz radnika spada u organizovani prevoz uglavnom na nivou pravnog lica. Ovo znači da je minibus ugovoren sa poslodavcem, nije linijski već ograničen na prevoz radnika koji su zaposleni kod naručioca. Minibus prevoz radnika se može dogovoriti na razne načine, ali neki od najvažnijih vidova ove usluge su:

 • Minibus prevoz radnika od adrese kolektivnog smeštaja do radnog mesta

 • Minibus prevoz radnika sa različitih adresa do radnog mesta

 • Minibus prevoz grupe radnika od sedišta firme do udaljenih mesta izvršenja radova

Minibus prevoz radnika se može koristiti kako na teritoriji Beograda tako i na teritoriji cele Srbije. Radnici se mogu prevoziti u oba smera ili po potrebi samo do mesta novog smeštaja u slučaju da poslodavac formira radne grupe na izvršenju poslova koji traju duže i ne zahtevaju svakodnevni prevoz.

Minibus prevoz građevinskih radnika

Minibus prevoz građevinskih radnikaGrađevina, kao grana industrije koja često zahteva promenu lokacije sredstava i radne snage, može biti baš primer za potrebom prevoza radnika minibusom. Manje grupe radnika, do 20, mogu se brzo i mnogo jeftinije prevesti minibusom do gradilišta i od gradilišta do smeštaja, nego što bi to bio slučaj u individualnom ili prevozu autobusom.

Tea Tours minibus prevoz nudi mnoge povoljnosti poslodavcima u slučaju prevoza organizovanog prevoza radnika. Fleksibilnost, povoljna cena, profesionalna usluga, pouzdana vozila i profesionalni vozači su samo neke od karakteristika koje Tea Tours održava na veoma visokom nivou već duži niz godina.

Cena minibus prevoza radnika

Cena minibus prevoza radnika se naravno ne može definisati kao jedinstvena, jer najviše zavisi od dogovora i zahteva naručilaca. Poslodavcima je ostavljeno da osmisle način korišćenja usluge, a bez obzira na zahteve, mogu biti sigurni da će za uloženi novac dobiti najviše.

Tea Tours u okviru minibus prevoza može garantovati vrhunsku uslugu i veoma povoljne cene minibus prevoza radnika. Ukoliko ste kao poslodavac zainteresovani za ovu uslugu, molimo kontaktirajte nas koristeći podatke na stranici kontakt za minibus prevoz.


USLUGE MINIBUS PREVOZA PUTNIKA
OSTALE USLUGE PREVOZA PUTNIKA
 • Autobuski prevoz do 82 mesta

  Autobuski prevoz do 82 mestaAutobuski prevoz od 22 do 82 mesta. Organizacija putovanja - udobnost i bezbednost.

 • Kombi prevoz putnika

  Kombi prevoz putnika Beograd SrbijaKombi prevoz putnika do 8 mesta. Organizacija kombi prevoza u šoping, do aerodroma i sl.

 • VIP prevoz putnika

  VIP prevoz putnika u Srbiji i inostranstvuVIP prevoz putnika Mercedes vozilima u Beogradu, Srbiji i u inostranstvo. VIP prevoz do aerodroma.