Minibus prevoz sportskih ekipa

Prevoz putnika nije linijski, već se organizuje po potrebi za pojedince ili grupe putnika po principu iznajmljivanja vozila sa vozačem.

Minibus prevoz sportskih ekipaMinibus prevoz sportskih ekipa može biti veoma interesantan za većinu ekipnih sportova. Sportski klubovi, kako već afirmisani, tako i oni koji tek počinju sa svojim aktivnostima, uglavnom su u pokretu. Prevoz od jednog do drugog mesta u Srbiji može biti veoma zahtevan u smislu organizacije i troškova.

Minibus prevoz Tea Tours nudi najbolje rešenje za prevoz sportskih ekipa. Prevoz sportista minibusom je brz, udoban i veoma isplativ način da se dođe i do malih i do velikih mesta u Srbiji.

Minibus pevoz na sportska takmičenja

Minibus prevoz sportista na takmičenja uključuje prevoz sportista i opreme. Ukoliko sportske aktivnosti zahtevaju veće količine opreme od količine koja može stati u prtljažni prostor minibusa, može se na zahtev obezbediti dodatni prostor za smeštaj i prevoz opreme.

Minibus prevoz se može ugovoriti kao jednokratan i kao stalni prevoz sportske ekipe. Napominjemo da se minibus prevoz za sada može koristiti samo na retitoriji R. Srbije.

Minibus prevoz sportista na takmičenjaTea Tours je opredeljena da obezbedi sve mogućnosti koje se u prevozu sportista i opreme mogu zahtevati radi pružanja kompletne i brze usluge, udobnog, fleksibilnog i povoljnog minibus prevoza. Sa tehnički potpuno ispravnim vozilima, profesionalnim i ljubaznim vozačima, kao i niskom cenom, Tea Tours će sigurno ispuniti sva očekivanja čak i vrhunskih sportista i klubova.

Cena minibus prevoza sportista

Minibus prevoz sportista pruža široku lepezu mogućnosti, a cena na prvom mestu zavisi od relacije, dužine puta i od dužine vremena u toku koga će se minibus vozilo angažovati. Ukoliko želite da saznate cenu minibus prevoza za neki konkretan slučaj, možete nas kontaktirati telefonom ili mailom koristeći podatke sa stranice kontakt za minibus prevoz.


USLUGE MINIBUS PREVOZA PUTNIKA
OSTALE USLUGE PREVOZA PUTNIKA
  • Autobuski prevoz do 82 mesta

    Autobuski prevoz do 82 mestaAutobuski prevoz od 22 do 82 mesta. Organizacija putovanja - udobnost i bezbednost.

  • Kombi prevoz putnika

    Kombi prevoz putnika Beograd SrbijaKombi prevoz putnika do 8 mesta. Organizacija kombi prevoza u šoping, do aerodroma i sl.

  • VIP prevoz putnika

    VIP prevoz putnika u Srbiji i inostranstvuVIP prevoz putnika Mercedes vozilima u Beogradu, Srbiji i u inostranstvo. VIP prevoz do aerodroma.