Minibus prevoz za škole i vrtiće

Prevoz putnika nije linijski, već se organizuje po potrebi za pojedince ili grupe putnika po principu iznajmljivanja vozila sa vozačem.

Minibus prevoz dece predškolskog uzrasta ili dece u vrtićimaMinibus prevoz dece je jedan od možda najpogodnijih načina transporta dece od škola i vrtića na kraće izlete ili organizovane obilaske.

Minibus prevoz Tea Tours za škole i vrtiće organizuje:

 • Minbus prevoz predškolske dece do bioskopa

 • Minibus prevoz predškolske dece na pozorišne predstave

 • Minibus prevoz dece u obilaske grada

 • Minibus prevoz dece na jednodnevne izlete

 • Minibus prevoz dece na muzejske izložbe

Posebne usluge minibus prevoza dece

Minibus prevoz dece se može organizovati za škole i vrtiće i kao stalni ili periodični prevoz dece od škole ili vrtića do kuće i obratno. U okviru ove usluge minibus prevoza se takođe može definisati i mogućnost prevoza dece do škole ili vrtića sa jedne lokacije ili sa svake adrese posebno. Ova mogućnost se dogovara na osnovu zahteva i mogućnosti naručioca uluge minibus prevoza.

Posebni uslovi minibus prevoza dece

Posebni uslovi minibus prevoza dece u pogledu cene prevoza se tiču, kako jednokratnih vožnji tako i stalnih ugovorenih vožnji. Tea Tours minibus prevoz je u prilici da u sklopu prevoza dece minibusom ponudi veoma konkurentne i atraktivne cene u skladu sa zahtevima naručilaca usluga prevoza. Poseban akcenat se postavlja na mogućnost raznovrsnih dogovora posebno sa privatnim školama i vrtićima.

Posebno treba istaći veoma povoljnu uslugu jednokratnog, odnosno povremenog minibus prevoza dece na teritoriji Beograda za samo 5000,00 dinara po vožnji. Cena se odnosi na minibus prevoz predškolskih ili vrtićkih grupa dece do 20 mališana na pozorišne ili bioskopske predstave, na Kalemegdan ili do drugih znamenitosti u Beogradu.


USLUGE MINIBUS PREVOZA PUTNIKA
OSTALE USLUGE PREVOZA PUTNIKA
 • Autobuski prevoz do 82 mesta

  Autobuski prevoz do 82 mestaAutobuski prevoz od 22 do 82 mesta. Organizacija putovanja - udobnost i bezbednost.

 • Kombi prevoz putnika

  Kombi prevoz putnika Beograd SrbijaKombi prevoz putnika do 8 mesta. Organizacija kombi prevoza u šoping, do aerodroma i sl.

 • VIP prevoz putnika

  VIP prevoz putnika u Srbiji i inostranstvuVIP prevoz putnika Mercedes vozilima u Beogradu, Srbiji i u inostranstvo. VIP prevoz do aerodroma.