Minibus prevoz za svadbe

Prevoz putnika nije linijski, već se organizuje po potrebi za pojedince ili grupe putnika po principu iznajmljivanja vozila sa vozačem.

Minibus prevoz za svadbe i venčanja je sigurno jedna od najtraženijih usluga. Prevoz svatova, rođaka i prijatelja iz udaljenih mesta je deo priprema venčanja i kao takav zauzima veoma važno mesto u organizaciji. Minibus prevoz do 20 osoba je uglavnom dovoljan za prijatelje i rođake iz jednog mesta pa se i najčešće koristi.

Korišćenjem minibus vozila za prevoz do mesta venčanja, opštine, restorana ili crkve, pored dovoljnog broja mesta je i obezbeđujete jednostavan način prevoza i zbog parkiranja, čekanja na određenom mestu, pravljenja pauza i slično.

Minibus prevoz za svadbe i venčanja, kao i za druge svečanosti mogu koristiti svi bez razmišljanja o putovanju, vožnji, piću ili uslovima puta u toku povratka. Udobna sedišta, profesionalni vozači, bezbedna i brza vožnja sigurno su interesantne karakteristike minibus prevoza putnika.

Korišćenjem usluga Tea Tours-a za prevoz na svadbe i venčanja sigurno ćete uživati i u proslavi i u vožnji, bez razmišljanja da li ćete moći da se svojim vozilom bezbedno i na vreme vratite kući. Nasuprot stresu oko vožnje nakon veselja i pića, možete se udobno smestiti i odmoriti tokom putovanja.

Cena minibus prevoza na svadbe i venčanja

Najisplativiji način obračuna cene za minibus prevoz na svadbe i venčanja je iznajmljivanje minibus vozila sa vozačem na dan. Naravno, minibus vozilo se može iznajmiti i na pola dana ili na sat, ali to ostaje kao mogućnost dogovora u svakom konkretnom slučaju. Ukoliko imate potrebu za minibus prevozom na svadbu ili venčanje kontaktirajte Tea Tours pomoću podataka na stranici kontakt za minibus prevoz putnika.


USLUGE MINIBUS PREVOZA PUTNIKA
OSTALE USLUGE PREVOZA PUTNIKA
  • Autobuski prevoz do 82 mesta

    Autobuski prevoz do 82 mestaAutobuski prevoz od 22 do 82 mesta. Organizacija putovanja - udobnost i bezbednost.

  • Kombi prevoz putnika

    Kombi prevoz putnika Beograd SrbijaKombi prevoz putnika do 8 mesta. Organizacija kombi prevoza u šoping, do aerodroma i sl.

  • VIP prevoz putnika

    VIP prevoz putnika u Srbiji i inostranstvuVIP prevoz putnika Mercedes vozilima u Beogradu, Srbiji i u inostranstvo. VIP prevoz do aerodroma.